Sommer i haven

Jeg havde planlagt, at jeg skulle i værkstedet hele dagen idag.

En hel dag som jeg har glædet mig til mellem alle sommerferiens gøremål.  De sidste mange dage har det været for varmt at male ude, men idag så det vældigt behageligt ud fra morgenstunden. Jeg blev derfor fristet til at blive hjemme i haven og kom slet ikke i værkstedet. Jeg elsker, når der er lejlighed til at bruge store armbevægelser. Hvor jeg kan smide med malingen og med vand osv.  Det blev nu rigtigt varmt ind imellem- og billederne drillede mig også lidt. Kun det “lille” på staffeliet blev færdigt- det er lagt ind i billedgalleriet. Hedder ” Havheksens hemmelighed”  Men så fik jeg til gengæld lakeret nogle andre store, som havde ventet på det. De er også lagt ind i galleriet- det er ” Elefant in pink” og “Waterfall”. De andre store venter på den sidste finish.

Imorgen henter jeg billeder fra udstilling på Sjælland og onsdag kører jeg igen til Sjælland med en udstilling.