Februar

Her i den milde februar er der god aktivitet i værkstedet. Der er nye projekter og nye samarbejdspartnere. Nogle af mine billeder kan nu ses og købes gennem Kunstsamlingen.dk og jeg er ved at sende fotos til et galleri i New York. Mere om det senere.

Idag skal mit indlæg handle lidt om priser og betingelser for køb og forsendelse. I længere tid har der ikke været priser her på min hjemmeside, fordi jeg mest har set den som et præsentationssted. Salspræsentationer har mest været på andre salgsplatforme og især min facebook side ” Billeder med farveenergi v. Inge Thøgersen”

Der er dog flere som efterspørger det- og derfor overvejer jeg at genindføre det. Indtil dette er gjort- vil jeg sige lidt om det her:

På de fleste billeder er fri fragt i Danmark. Det betyder f.eks., at hvis du henter selv kan få rabat svarende til fragtprisen. Køber du mere end et billede, kan du ofte få mængderabat.

Du kan altid få lov til at låne en stak billeder med dig hjem i 1 uges tid eller efter nærmere aftale, da billeder skal ses på egen væg. Bor du i nærheden af Aarhus bringer jeg gerne ud og er evt. behjælpelig med at finde billeder, som passer til netop din væg.

Jeg har ombytningsret af uskadte billeder ligeså sålænge du måtte ønske det. Jeg vil nemlig gerne være sikker på, at billederne er havnet et sted, hvor de vækker glæde.

I de første 14 dage er der helt almindelig retur ret og pengene tilbage- derefter kan du altid få byttet til noget i tilsvarende prisleje.

Om priserne kan jeg sige, at de er de samme uanset om du handler hos mig eller i et galleri. Men der er indimellem rigtigt gode tilbud- og de er oftest præsenteret på min facebookside. Så vil du se og følge med i dem, er du velkommen til at følge den.

Som eksempel koster et maleri på 120×150 cm kr 8400 , et på 100×150 koster 7500, 120×120 koster enten 7000 eller 6500, et billede på 100×100 koster 4500 kr , et på 90×70 koster 2900 og et på 40×30 cm koster omkring 800 kr. Alle de nævnte priser er inclusive fragt.

En sidste ting: normalt laver jeg ikke bestillingsopgaver, men i det sidste år har jeg faktisk lavet nogle stykker i nær samarbejde med mine kunder. Det har været en god og sjov udfordring- derfor er du altid velkommen til at spørge mig, hvis du har helt særlige ønsker.