en søndag i værkstedet

Min “legekammerat” Pia er tilbage fra ferie- og vi har begge været i vores fælles værksted idag.
Jeg er gået igang med flere nye bunde til nogle store malerier. Første lag med meget maling- gummihandsker på og fingermaling i massevis. De første lag skal danne en god struktur i billedet. Derefter et lag med spartel. Derefter blandet pensel,lille eller stor spartel, papstykker eller fingre igen. Det er ikke altid at rækkefølgen er således- men altid er der mange processer og mange lag inden det egentlige billede tager form.
Det er virkeligt godt at have rigtigt mange gode ” bunde” stående- for pludselig på en heldig og god maledag- vupti er der noget som ligner noget, som jeg kan blive tilfreds med. Her er der lang vej igen- men jeg har altid rigeligt stående i forskellige faser af den indledende proces.
Jeg aner overhovedet ikke hvor vi ender med disse- men nu står de og venter på, at jeg igen kommer en tur over i værkstedet. Det blir nok snart