Påsketilbud

Nu har jeg fået påskeferie- og iår skal en stor del af tiden bruges i værkstedet, hvor jeg – som altid- har mængder af påbegyndte, men ikke færdige billeder stående samt en bestillingsopgave som jeg prioriterer højest. Jeg er startet på 2 kæmpebilleder til mine egne vægge ( så længe det varer) måske kan jeg også male lidt videre på dem.
Samtidig er her også en masse praktiske oprydningsgøremål, maling af nogle vægge samt hyggelige besøg- men der er jo også mange dage at gøre godt med. Og dagene er dejligt lange, når man står tidligt op.
HVIS du har lyst til at komme forbi til et helt uforpligtigende billedkig- så stiller jeg gerne bunker af billeder frem og laver en kop kaffe- OG jeg lover, at der er mange gode påsketilbud imellem. Men skriv lige i forvejen- så jeg er ikke går i værkstedet i Stavtrup eller står på en stige for at male mine vægge i gangen.

Der er rigtigt gode påsketilbud- se billederne her under mellem eller på FB i tilbudsmappen på min maleriside ” Billeder med farveenergi v Inge Thøgersen”

RIGTIG GOD PÅSKEFERIE OG PÅSKEUGE?? Måske ses vi