Godt nytår 2020

Her på årtiets næstsidste dag, vil jeg benytte lejligheden til at sende gode nytårs ønsker til alle jer som følger med på siden, til jer som på den ene eller den anden måde har støttet i det forgangne år.Det betyder mere end nogen tror.

2019 har været året, hvor jeg for alvor begyndte at sælge til hele verden. I april måned blev jeg inviteret til at være en del af det franske netgalleri  Singulart- og siden er det gået helt forrygende med at sende malerier til f.x. Schweiz, Spanien, Østrig, Taiwan, Frankrig, Tyskland, USA, Kina, Belgien og Italien. Så byggemarkedet har haft nok at gøre med at skære tynde træplader ud til mig i bestemte mål, når malerierne skulle klargøres til en længere rejse.

Der har været en enkelt international udstilling og nogle få danske- men ellers har det været noget af det, som jeg har skåret lidt ned på. Jeg har stadig et ”rigtigt arbejde” at passe også- og det hele skal hænge sammen

Jeg er ikke helt færdig med at planlægge, hvordan kræfterne skal bruges i 2020. Jeg har nogle få udstillingsaftaler. F.x deltager jeg sammen med de andre fra mit værksted i Åbne døre i Aarhus i den første weekend i april måned. Ellers skal der være plads til det spontane som opstår, til god og fleksibel kundepleje, måske et par spændende kurser hvor jeg henter ny inspiration og naturligvis til hele omdrejningspunktet- nemlig at få malet nogle billeder-  bare fordi det er sjovt , opløftende og givende og jeg ikke kan lade være

Rigtigt godt nytår